Παρασκευή, 15.01.2021, 7:34 πμ

Ηλίας Γρηγόρης: Ζητώ συγνώμη για τον χαρακτηρισμό – Δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί χυδαίες εκφράσεις

07.01.2021 / 18:35
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
jhcxv61587892919863

Μετανιωμένος για την έκρηξή του, στην αρχή της συνεδρίασης  του Δημοτικού Συμβουλίου, που γίνεται με τηλεδιάσκεψη το απόγευμα της Πέμπτης, δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Ρώρου Ηλίας Γρηγόρης. Υπενθυμίζεται ότι, στην αρχή της συνεδρίασης του Σώματος, ο κ. Γρηγόρης επιτέθηκε λεκτικά προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Μελά, λέγοντάς του ότι προγραμματίζει τις συνεδριάσεις όπως του «καυλ@σει».

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη για μια λέξη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με τον τρόπο αυτό, ο δημοτικός σύμβουλος διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι η συνεδρίαση διεξάγεται σε εργάσιμη ημέρα και ώρα, καθώς ο ίδιος δουλεύει στον οδοντιατρείο του. Κατά τα λοιπά, ο δημοτικός σύμβουλος, επέμενε ότι τα στελέχη της δημοτικής Αρχής είναι επαγγελματικά στελέχη, όπως είπε, και σημείωσε ότι ελπίζει ότι η συνεδρίαση δεν προγραμματίστηκε σκοπίμως σε ημέρα που δεν μπορεί να συμμετάσχει στη συνεδρίαση.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ηλίας Γρηγόρης, μεταχειρίζεται στο δημόσιο λόγο του, εκφράσεις καταγωγίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Γρηγόρης, είχε βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής – και μάλιστα σε πανελλήνια έκταση, τον περασμένο Μάρτιο, όταν  χρησιμοποιώντας ακατανόμαστη γλώσσα, με αναρτήσεις του στο Facebook επιτέθηκε τόσο στον πρωθυπουργό, όσο και σε στελέχη της κυβέρνησης αλλά και τον κ. Τσιόδρα, με αφορμή την κινητή συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στους δρόμους της Αθήνας.

Λίγες ώρες μετά και μετά τον πανελλήνιο σάλο που προκλήθηκε, ο Ηλίας Γρηγόρης κατέβασε τις αναρτήσεις και δήλωσε ότι θέτει εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Χάος στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας: «Είστε ανεπάγγελτοι, βάζετε συνεδριάσεις όποτε σας καυλ@σει»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟΛΟΓΟ