Ηλιάνα Αραβή: Η καταγγελία της στο Σωματείο Ηθοποιών κατά του Παύλου Χαϊκάλη

09.02.2021 / 14:57
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
xaikalis4

Σε επίσημη καταγγελία στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών κατά του Παύλου Χαϊκάλη προέβη, όπως έχει γίνει γνωστό, η Ηλιάνα Αραβή. Σήμερα η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου έφερε στο φως την επίσημη καταγγελία της ηθοποιού.

Η ηθοποιός καταγγέλλει τον Παύλο Χαϊκάλη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της. Η ίδια αρχικά αποκαλύπτει πως τον γνώρισε όταν ήταν καθηγητής της στη δραματική σχολή που φοιτούσε.

Κατόπιν ο ηθοποιός της πρότεινε να πάρει μέρος σε οντισιόν για την τηλεοπτική σειρά «50-50», ενώ αργότερα, όπως ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα, της τηλεφώνησε και αυτοϊκανοποιούνταν.

«Μετά από την πάροδο λίγων ημερών μου τηλεφώνησε δηλώνοντας μου ότι αυτοϊκανοποιείται, κάνοντας χρήση ρυπαρής και χυδαίας γλώσσας σεξουαλικού περιεχομένου, ζητώντας μου επιμόνως να μετέχω σε αυτόν τον ιδιότυπο διάλογο.

Ούσα σοκαρισμένη προσπάθησα να τον μεταφέρω στην τάξη, λέγοντάς του ότι τον βλέπω σαν μπαμπά μου και ακολούθως διέκοψα την τηλεφωνική επικοινωνία. Έκτοτε ο καταγγελλόμενος δεν επιδίωξε να με παρενοχλήσει σεξουαλικώς» γράφει, μεταξύ άλλων, η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή.

protothema.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα