Ηλεία: Τηλεδιάσκεψη για την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας της MSC

30.03.2021 / 20:39
ντα 10

Μια πολύ εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα συζήτηση είχε μέσω τηλεδιάσκεψης ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος με την Vice president Port Development MSC, Elisabetta De Nardo, για την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας της εταιρείας MSC στο Κατάκολο, αρχής γενομένης από τον προσεχή Ιούνιο.

Στην τηλεδιάσκεψη που έλαβαν μέρος και εκπρόσωποι της κολοσσιαίας εταιρίας στην Ελλάδα, καθώς και ο τουριστικός πράκτορας Πάνος Φάκλαρης, αναλύθηκαν οι προοπτικές της φετινής κρουαζιέρας όπως και όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Όπως εξήγησε η κ. De Nardo η έναρξη της κρουαζιέρας της MSC θα γίνει, σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό,  με την άφιξη ενός κρουαζιεροπλοίου την εβδομάδα στο λιμάνι του Κατακόλου και θα τηρηθούν φέτος τα ίδια αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα της εταιρείας με πέρυσι. “Αν και ο εμβολιασμός μας δίνει ένα “φως στο τούνελ”, ωστόσο εμείς εξακολουθούμε και φέτος να τηρούμε το ίδιο πρωτόκολλο”.

Σε ερώτησή της, ο κ. Αντωνακόπουλος επισήμανε ότι αναμένεται και το Εθνικό υγειονομικό πρωτόκολλο και πως όλες οι δομές είναι έτοιμες για να διαχειριστούν την όποια έκτακτη κατάσταση ενός θετικού κρούσματος . “Περιμένουμε το Εθνικό υγειονομικό πρωτόκολλο και παρά τις δυσκολίες είμαστε έτοιμοι για κάθε περίπτωση. Εξάλλου το ΔΛΤΠ, έχει συντάξει κανονισμό διαχείρισης έκτακτης ανάγκης λόγω covid”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα