Ηλεία: Πυρκαγιά στο Περιφερειακό Ιατρείο Εφύρας – Από καθαρή τύχη δεν υπήρξε θύμα! -ΦΩΤΟ

02.12.2020 / 8:06
FOTIA-KENTRO-YGEIAS-PINEIAS-4

Μεγάλη ζημιά υπέστη από πυρκαγιά που ξέσπασε μέσα στη νύχτα το καινούργιο Περιφερειακό ιατρείο της Εφύρας στη Δημοτική Ενότητα της Πηνείας. Η πυρκαγιά, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φέρεται να ξεκίνησε από έναν φραγμένο (από σκουπιδάκια ή σφηκοφωλιά) εξαεριστήρα και επεκτάθηκε στο εσωτερικό του ιατρείου, καταστρέφοντας ιατρικό υλικό και φάρμακα καθώς και μέρος του εξοπλισμού.

Την στιγμή της πυρκαγιάς, μέσα στο ιατρείο κοιμόταν, στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, ο Αγροτικός Ιατρός ο οποίος είχε, ευτυχώς, κλείσει την εσωτερική πόρτα. Σε αντίθετη περίπτωση υπήρξε ο κίνδυνος να χάσει τη ζωή του από τις αναθυμιάσεις και τον καπνό.

Μάλιστα το περιστατικό το αντιλήφθηκε πρώτος ο Αγροτικός Ιατρός το πρωί, ο οποίος άνοιξε την πόρτα του δωματίου και βρέθηκε… μπροστά σε ένα κατάμαυρο κτήριο.

Η ζημιά είναι ιδιαίτερα μεγάλη και το ιατρείο χρειάζεται τις ανάλογες επισκευές για να ξεκινήσει και πάλι τη λειτουργία του για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας όπου το Ανακριτικό Τμήμα της ερευνά τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, καθώς και η 6η ΥΠΕ. Μάλιστα επαφές με την 6η ΥΠΕ έκανε και ο πρώην αντιδήμαρχος Πηνείας και δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας κ. Κώστας Αναγνωστόπουλος.

ilia.news.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα