Ηλεία: Ανοίγουν τα σχολεία αλλά όχι σε όλους τους Δήμους, δείτε σε ποιους

26.01.2022 / 15:00
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
sxoleio9043-2048x1187

Με απόφαση κάθε δήμου και μόνο, θα κλείσουν κατά τόπους τα σχολεία στην Ηλεία. Η απόφαση που ελήφθη από τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο για κλειστά σχολεία από τη Δευτέρα έως και σήμερα Τετάρτη δεν παρατάθηκε και έτσι όπου δεν υπάρξει διαφορετική απόφαση των δήμων, τα σχολεία θα ανοίξουν.

Κλειστά όλα τα σχολεία του δήμου Πύργου την Πέμπτη (27/1)

Από τον Δήμο Πύργου ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πύργου καθώς και των Παιδικών Σταθμών.

Με απόφαση του δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, έντονου παγετού κατά τις πρωινές κυρίως ώρες και τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που θα σημειωθούν για μια ακόμα μέρα και δεδομένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν στη λειτουργία των σχολικών μονάδων λόγω COVID 19.

Κλειστά τα σχολεία στις Δ.Ε. Λαμπείας, Λασιώνος και Φολόης την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου

Την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Λαμπείας, Λασιώνος και Φολόης, λόγω παγετού και ψύχους, για την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, αποφάσισε ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος. Βασικό σκεπτικό της απόφασης είναι η προστασία και η ασφάλεια των μαθητών λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και των συναγόμενων προβλημάτων στις μετακινήσεις προς και από τα σχολεία της ορεινής περιοχής του Δήμου, δεδομένων και των πρωτοκόλλων ασφαλείας λόγω της πανδημίας που απαιτούν διδασκαλία με ανοιχτά παράθυρα.

Ανοιχτά σχολεία σε πέντε δήμους

Στο δήμο Ήλιδας, στο δήμο Πηνειού, στο δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, στο δήμο Ζαχάρως και στο δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων θα λειτουργήσουν κανονικα.

Πηγή: Ilialive.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα