Παρασκευή, 24.09.2021, 6:39 μμ

Ηλεία: Αγωνία για 76χρονη Γερμανίδα που έχει να δώσει σημεία ζωής από χθες το πρωί

04.07.2021 / 8:22
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
hiking-570_0

Τα ίχνη μίας 76χρονης Γερμανίδας αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή της Σμέρνας και της Βρίνας αφού έχει να δώσει σημεία ζωής από το πρωί του Σαββάτου.
Η γυναίκα είχε κατασκηνώσει στην περιοχή με τους δικούς της αφού είναι λάτρης του Κάμπινγκ και της πεζοπορίας. Το πρωί έφυγε από το χώρο που είχε κατασκηνώσει προκειμένου να κάνει πεζοπορία στην περιοχή.
Οι ώρες περνούσαν όμως και δεν έδινε σημεία ζωής στους δικούς της με αποτέλεσμα αυτοί να αρχίσουν να ανησυχούν και να ενημερώσουν την αστυνομία.
Για τελευταία φορά σημεία ζωής είχε δώσει μεταξύ 9:30 και 10:00 χθες το πρωί όπως λένε πληροφορίες. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε αμέσως μόλις ενημερώθηκε και μαζί με πολίτες ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή προκειμένου να την εντοπίσουν.
Παράλληλα έχει ενημερωθεί και η Πυροσβεστική προφορικά και περιμένει την επίσημη ενημέρωση προκειμένου να στείλει την Ειδική Μονάδα των ΕΜΑΚ για να συνδράμουν στις έρευνες για την 76χρονη. Οι κάτοικοι της Σμέρνας και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκαν προχώρησαν σε αναζήτηση της 76χρονης χωρίς μέχρι αργά το απόγευμα να έχουν καταφέρει να την εντοπίσουν.
Οι έρευνες γίνονται σε δύσβατη περιοχή όπου το εντοπισμός της 76χρονος μόνο εύκολος δεν είναι.
ΠΗΓΗ: patrisnews.com

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα