Ικανοποίηση Χριστίνας Αλεξοπούλου για την περαιτέρω επάνδρωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας

31.01.2022 / 17:03
αλεξοπουλου βουλη

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Βουλευτού Αχαΐας της ΝΔ Χριστίνας Αλεξοπούλου αναφέρονται τα εξής:

“Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε τον πίνακα μεταθέσεων για το έτος 2022, όπου για την επάνδρωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας περιέχει 15 νέες θέσεις αστυνομικών. Αφορούν 11 αστυφύλακες-υπαρχιφύλακες, 3 ανθυπαστυνόμους-αρχιφύλακες και 1 υπαστυνόμο.

Το αρμόδιο Υπουργείο με την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων της Αχαΐας, υλοποιεί έναν από τους προγραμματικούς πυλώνες της Κυβέρνησης, που είναι να πετύχουμε έναν αδιαπραγμάτευτο στόχο. Ασφάλεια παντού – Ασφάλεια για όλους τους Έλληνες. Είναι μία δύσκολη αποστολή στην οποία η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να ανταποκριθεί.

Η Βουλευτής Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου μετά την ανακοίνωση προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είμαι ιδιαιτέρως ικανοποιημένη που η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας θα επανδρωθεί με ακόμη 15 άτομα. Οι πολίτες πρέπει να νοιώθουν ασφαλείς για τους ίδιους και τις περιουσίες τους. Πράγμα που στο παρελθόν δεν ήταν αυτονόητο, σήμερα είναι πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αρμόδιο Υπουργό κ. Τάκη Θεοδωρικάκο που ανταποκρίθηκαν στα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας για περαιτέρω ενίσχυση της ασφάλειας του νομού. Θα συνεχίσουμε να επιλύουμε τα προβλήματα και να δίνουμε λύσεις για όλους.»”

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα