ΙΕΘΠ Πάτρας για Αθανάσιο Σαφάκα: «Η Ακαδημαϊκή Κοινότητα απώλεσε μια σημαντική προσωπικότητα»

27.12.2020 / 11:00
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
κο 23

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού Πάτρας  Καθηγητής Πανεπιστημίου Singidunum – Βελιγραδίου και Σύμβουλος Καθηγητής Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Γεώργιος Νεκτάριος Λόης  αναφέρει τα εξής για τον πρώην Πρύτανη Αθανάσιο Σαφάκα που έφυγε από τη ζωή:

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση πληροφορηθήκαμε την εκδημία του π. Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Αθανάσιου Σαφάκα, γεγονός που προκάλεσε έντονη θλίψη στον επιστημονικό κόσμο, στο Πανεπιστήμιο Πατρών αλλά και σε εμένα προσωπικά που είχα την τιμή να τον γνωρίζω για είκοσι (20) και πλέον έτη.

Ο Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών Αθανάσιος Σαφάκας, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος επί σειρά ετών στο Τμήμα του, αλλά και Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής, ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, με υψηλό ήθος, ευγενής, προσηνής, εξωστρεφής επιστήμονας και συνέβαλε σημαντικά στην προαγωγή του Πανεπιστημίου Πατρών.

 Η Ακαδημαϊκή Κοινότητα απώλεσε μια σημαντική προσωπικότητα. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συνεργάτες του».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα