Παρασκευή, 23.07.2021, 12:01 μμ

Ίδρυση κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποί” – Ανοιχτή επιστολή προς τους πολίτες

26.03.2021 / 11:40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ΤΡΑΓΚΑΣ_ΝΕΟ_ΚΟΜΜΑ_2

Την επίσημη ίδρυση του Κινήματος, “Ελεύθεροι Άνθρωποι” θέλει να κάνει γνωστή με την παρούσα επιστολή ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Αχαΐας, Τσακτσίρας Δημήτριος. Επικεφαλής του κόμματος θα είναι ο γνωστός δημοσιογράφος. Γιώργος Τράγκας.

Αξιότιμε Κύριε/α

Σκοπός της παρούσης επιστολής είναι η ενημέρωσή σας σχετικά με την επίσημη ίδρυση του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ με επικεφαλής τον γνωστό δημοσιογράφο κ. Γιώργο Τράγκα.

Η γένεση του κινήματός μας είναι αποτέλεσμα της βούλησης ευρείας μερίδας του ελληνικού λαού για αλλαγή και ανανέωση στη χώρα. Είναι η κοινή απόφαση των Ελλήνων να προχωρήσουν σε βαθύτατες τομές στο υπάρχον πολιτικό σκηνικό αφήνοντας οριστικά πίσω τους τις παλιές διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των κομμάτων. Είναι η εκπεφρασμένη επιθυμία τους για διεκδίκηση όλων των ελευθεριών που έχουν στερηθεί και για σεβασμό όλων των δικαιωμάτων τους που έχουν βιαίως καταπατηθεί.

Ήδη το κίνημα παίρνει σάρκα και οστά από χιλιάδες συμπολίτες μας, που πιστεύοντας βαθιά στους δημοκρατικούς θεσμούς, στα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα και στον υγιή πατριωτισμό κουράστηκαν να αντικρίζουν μια Ελλάδα διαρκώς ταπεινωμένη και «λυγισμένη» και την οραματίζονται στη θέση που της αξίζει, αξιοπρεπή και περήφανη.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι το Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι, βαθύτατα δημοκρατικό, πατριωτικό και ανθρωποκεντρικό θα πορευτεί με κυρίαρχο πολιτικό λόγο τη λογική και την ανθρωπιά.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες της Αχαΐας που αυτοβούλως και απολύτως δημοκρατικά επιθυμούν τώρα ή στο εγγύς μέλλον να έχουν ενεργή συμμετοχή στα όργανα και στις επιτροπές που θα ενεργοποιηθούν σύντομα στο Κίνημα των Ελευθέρων Ανθρώπων ή ακόμα να επιδείξουν το ενδιαφέρον τους για απλή συμμετοχή ως μέλη ή φίλοι του Κινήματος μας ας επικοινωνήσουν απευθείας μαζί μας στο mail [email protected] ή στο τηλέφωνο της Συντονιστικής Επιτροπής Αχαΐας : 6906179252

                                    Με Τιμή
                               Τσακτσίρας Δημήτριος
                    Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Αχαΐας

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα