Ιατροδικαστής για Τέμπη: Έχουν ταυτοποιηθεί όλες οι σοροί εκτός από έναν άνδρα

07.03.2023 / 20:09
Έρευνες των σωστικών συνεργείων για τους αγνοούμενους στα συντρίμμια των δύο αμαξοστοιχιών που συγκρούστηκαν στα Τέμπη, Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023.  (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI)

Η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή, ανέφερε για την τραγωδία στα Τέμπη, ότι έχουν ταυτοποιηθεί όλες οι σοροί από τη σύγκρουση των τρένων, με εξαίρεση έναν άνδρα.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο, όπου δήλωσε πως «έχουν ταυτοποιηθεί όλες οι σοροί και όλα τα τμήματα, εκτός από έναν άνδρα αλλοδαπό».

Επίσης, μεταξύ άλλων, σχολίασε τις καταγγελίες οικογένειας, πως έχει δώσει δείγμα DNA, όμως ακόμα δεν έχει λάβει κάποια ενημέρωση. «Δεν έχουμε μέχρι στιγμής μια σορό που να αντιστοιχεί στο DNA της οικογένειας. Αν ήταν στο κέντρο της πολύ μεγάλης φωτιάς, σαφώς θα μπορούσε και να μην βρεθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια δήλωσε πως «όταν ήρθε το κλιμάκιο χειρισμού απωλειών θυμάτων σε μαζικές καταστροφές, μας εξηγεί ότι πρέπει να ακολουθεί ένα πρωτόκολλο και ουσιαστικά τον πρώτο και τελευταίο λόγο τον είχε το κλιμάκιο». Έτσι, σημείωσε ότι «η ταυτοποίηση του DNA δεν αφήνει περιθώρια λάθους», σχετικά με τις καταγγελίες που έγιναν από την οικογένεια.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα