Η βουλευτής Χρ. Αλεξόπουλου συνάντησε την Μίνα Γκάγκα, τι ζήτησε για την Αχαΐα

23.12.2021 / 14:47
αλεξοπουλου γκαγκα

Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, η Βουλευτής Αχαΐας Χρίστινα Αλεξοπούλου συναντήθηκε με την Αναπλ. Υπουργό Υγείας κα Μίνα Γκάγκα, προκειμένου να συζητήσει μαζί της για τα θέματα και τις ανάγκες των νοσοκομείων της Αχαΐας.

Στη συνάντηση τέθηκαν τα θέματα της πρόσληψης ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού, ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων και η προμήθεια σύγχρονων εξειδικευμένων μηχανημάτων.

Ειδικότερα, η Χριστίνα Αλεξοπούλου είχε την ευκαιρία να θέσει στην Μίνα Γκάγκα ζητήματα του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών, όπως η άμεση πρόσληψη Επικουρικού Ακτινοφυσικού Ιατρικής που απαιτείται για την πραγματοποίηση εξειδικευμένων εξετάσεων και η ανάληψη από καρδιολόγους ενηλίκων των εφημερίων και της νοσηλείας των παιδιατρικών ασθενών.

Η κα Αλεξοπούλου τόνισε κατά τη συνάντηση, ότι το Καραμανδάνειο είναι ένα νοσοκομείο που δέχεται ασθενείς από όλη τη Δυτική Ελλάδα. Όπως επίσης ότι αποτελεί προτεραιότητά της η στήριξη του έργου που επιτελείται στο Καραμανδάνειο, γιατί τα παιδιά πρέπει να είναι πάντα η προτεραιότητα μας. Επίσης έθεσε για ακόμη μία φορά το όραμα και το αίτημα όλης της Αχαΐας, για την ανέγερση ενός  νέου σύγχρονου κτηρίου που θα στεγάσει το Καραμανδάνειο.

Η κα Μίνα Γκάγκα, όχι μόνο ως αρμόδια Αναπληρώτρια Υπουργός αλλά και ως έμπειρη και μάχιμη ιατρός άκουσε με προσοχή τα θέματα που τέθηκαν και δεσμεύτηκε ότι θα επιληφθεί προσωπικά για την επίλυση των άμεσων αναγκών. Το Υπουργείο Υγείας έχει δείξει πολλές φορές άλλωστε από το 2019, ότι έχει ευήκοα ώτα στα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και τα επιλύει. Μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον που η πανδημία μας έχει επιβάλλει, το Υπουργείο Υγείας προσπαθεί να επιλύσει προβλήματα δεκαετιών και τα καταφέρνει.  

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα