Η Θεοδώρα Τζάκρη με ψηλοτάκουνες λευκές μπότες, στα λασπωμένα χωράφια, ενημερώνεται για τον παγετό

30.03.2021 / 14:03
tsakri

Η Θεοδώρα Τζάκρη περιόδευσε το Σαββατοκύριακο σε περιοχές της περιφέρειάς της που επλήγησαν από τον πρόσφατο παγετό.

Ωστόσο, όπως βλέπουμε και στις πιο κάτω φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram, η εντυπωσιακή και αέρινη βουλευτής, μπέρδεψε τα χωράφια με την πασαρέλα και μπήκε μέσα στα λασπωμένα χωράφια, με λευκό κολλητό τζιν, βαθύ ντεκολτέ και ψηλοτάκουνες λευκές μπότες.

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει ότι ενημερώθηκε από παραγωγούς για τον παγετό που προκάλεσε τεράστια προβλήματα στην εκλογική της περιφέρεια.

“Σήμερα, Σάββατο 27 Μαρτίου, αφού ενημερώθηκα από παραγωγούς όλων σχεδόν των δημοτικών διαμερισμάτων της Πέλλας (στους πρώην καποδιστριακούς Δήμους Πέλλας, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Κύρρου, Κρύας Βρύσης, Μενηϊδος, Σκύδρας, Έδεσσας, Βεγορίτιδας, Αλμωπίας) για τις πολύ χαμηλές (κάτω του μηδενός) θερμοκρασίες που επικράτησαν κατά το διήμερο 24 και 25 Μαρτίου και για τις τεράστιες ζημιές που αυτές προκάλεσαν στο σύνολο σχεδόν των καλλιεργειών (ροδάκινα, νεκταρίνια, βερίκοκα, δαμάσκηνα, κεράσια, ακτινίδια, αμύγδαλα κ.λπ.), πραγματοποίησα επισκέψεις σε πολλές περιοχές της Π.Ε. Πέλλας.

Επισκέφτηκα κτήματα στις περιοχές των Γιαννιτσών, των Αμπελιών, της Λεπτοκαρυάς, του Δροσερού, της Περαίας, της Παναγίτσας κ.λπ., όπου πράγματι διαπίστωσα ότι οι καλλιέργειες έχουν επηρεαστεί σημαντικά από τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες των προηγούμενων ημερών, οι οποίες μάλιστα έχουν καταγραφεί από τους σταθμούς της ΕΜΥ.

Ιδιαίτερα σημαντικές είναι οι ζημιές που έχουν προκληθεί στις καλλιέργειες της ροδακινιάς, νεκταρινιάς, βερικοκιάς, δαμασκηνιάς, κερασιάς, αμυγδαλιάς κ.λπ.

Σε συζητήσεις που είχα με τους παραγωγούς ενημερώθηκα ότι οι ζημιές εκτείνονται σε μεγάλη έκταση και στο σύνολο των καλλιεργειών και παράλληλα έγινα αποδέκτης των ανησυχιών και του έντονου προβληματισμού τους καθώς βλέπουν ότι φέτος, τόσο νωρίς, πριν ακόμη ξεκινήσει η καλλιεργητική περίοδος, μεγάλο μέρος της παραγωγής τους καταστράφηκε ολοσχερώς από τον παγετό, με ότι αυτό συνεπάγεται για το εισόδημά τους.

Χθες ακόμη επικοινώνησα με το Υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στη Βέροια και ζήτησα την άμεση κινητοποίηση της Υπηρεσίας για την καταγραφή των ζημιών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχα, την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί προεπισκόπηση από κλιμάκια του ΕΛΓΑ στο σύνολο των καλλιεργειών της Π.Ε. Πέλλας προκειμένου να διαπιστωθεί το εύρος και το μέγεθος της ζημιάς που έχει προκληθεί στις καλλιέργειες και αμέσως θα ανοίξει η διαδικασία των αναγγελιών υποβολής δηλώσεων ζημίας.”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα