Υλικά συνταγής
250 γρ. μπισκότα ολική άλεσης, αλεσμένα
120 γρ κρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε παχύρευστη μορφή
4 φύλλα ζελατίνα
2 κ.σ. άχνη
1 φλ.τσ. μαρμελάδα φράουλά
Dirollo cottage
Λίγες φράουλες, φρέσκιες
Εκτέλεση συνταγής
Αρχικά, ενώνουμε τα τριμμένα μπισκότα με το βούτυρο και τα στρώνουμε σε φόρμα 22 εκατοστά.
Παγώνουμε την βάση.
Στην συνέχεια, χτυπάμε σε παχύρευστη μορφή την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε την ζάχαρη και το Dirollo cottage και ανακατεύουμε.
Λιώνουμε (μουλιασμένες στο νερό) ζελατίνες και το προσθέτουμε.
23 Απριλίου, 2024 9:58 πμ
Γούναρη 35 & Κανακάρη, Πάτρα Τηλ.: 2610 229 100
e-mail: pressdete@gmail.com