Ο υδράργυρος συνεχώς ανεβαίνει, οι θερμοκρασίες χτυπούν κόκκινο και ήρθε η στιγμή για βράδια στη βεράντα ή τον κήπο με φίλους! Για το κοκτέιλ έχει φροντίσει ο Παναγιώτης Φράγκος, executive bartender, με πολλές περγαμηνές και σας προτείνει την μοναδική Pina Colada…
Με γνώμονα την εξωτική Pina Colada, η executive σεφ Ντίνα Νικολάου σας προτείνει να φτιάξετε ένα κρεμώδες γκουακαμόλε που θα το συνοδέψετε με ψητές τορτίγιες.
Υλικά
60 ml Mangaroca Batida de Coco
15 ml heavy cream
100 ml pineapple Lakonia
Γαρνιτούρα φέτα ανανά
Διαδικασία
Stir όλα τα συστατικά, σερβίρουμε σε ποτήρι collins με πάγο. Γαρνίρουμε με ανανά!