Παρασκευή, 25.06.2021, 2:36 πμ

Η συνάντηση του Κώστα Κατσαφάδου με το Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη

15.01.2021 / 14:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
DSC_1115.93f440dc.fill-900x400

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος συναντήθηκε με το Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Στο επίκεντρο της συζήτησης των κ.Κατσαφάδου και κ.Μώραλη, βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν την πόλη του Πειραιά, των σχεδιασμών που αφορούν την ανάπτυξη της πόλης και του μεγάλου λιμανιού, αλλά και των συνεργειών που μπορούν να γίνουν με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος στη δήλωσή του τόνισε μεταξύ άλλων:

«Συναντήθηκα με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, στο πλαίσιο των νέων καθηκόντων μου. Τον ευχαρίστησα για την επίσκεψή του και τον διαβεβαίωσα ότι στο πρόσωπό μου μπορεί να βλέπει έναν αξιόπιστο συνομιλητή και σύμμαχο, στην προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων που αφορούν την πόλη και το λιμάνι. Πιστεύω ότι ο καθένας από τη δική του θέση ευθύνης, κάνει το καλύτερο για τους πολίτες. Εκτιμώ ότι στη συνέχεια θα μπορέσουμε να δρομολογήσουμε μια σειρά από πρωτοβουλίες, αναπτυξιακές για την πόλη και το λιμάνι. Αυτή ήταν η πρώτη μας συνάντηση, θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες, ώστε να λύσουμε από κοινού ζητήματα και να σχεδιάσουμε στρατηγικές, πάντα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου αλλά και της κυβερνητικής πολιτικής».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα