Η συμμορία των έξι – Οκτώ κλοπές σε καταστήματα, οχήματα και σπίτι στην Πάτρα

31.05.2023 / 13:08
ka 32

Εξιχνιάστηκαν, μετά από ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, οκτώ κλοπές σε καταστήματα,  οχήματα, οικία και περίπτερο στην Πάτρα.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών, της απάτης με υπολογιστή, της παράνομης βίας και της εξύβρισης, σε βάρος πέντε ανήλικων (τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι) και ενός ενηλίκου, τα πλήρη στοιχεία των οποίωνέχουν ταυτοποιηθεί.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι,  από την 1/4/2022 έως την 20/4/2023, διέπραξαν οκτώ κλοπές σε καταστήματα, οχήματα, οικία και περίπτερο (η μια απόπειρα σε όχημα), κατά τις οποίες αφαίρεσαν συνολικά (480) ευρώ, (1) μοτοσικλέτα, (1) ποδήλατο, τραπεζικές κάρτες και προϊόντα, αξίας 70 ευρώ, ενώ προκάλεσαν φθορές, αξίας (850) ευρώ.

Ως προς την μεθοδολογία των κατηγορούμενων επισημαίνεται ότι ενεργούσαν με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση και κάνοντας χρήση των κλεμμένων τραπεζικών καρτών, πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές σε καταστήματα.

Για τη διερεύνηση των περιστατικών, διενεργήθηκαν εμπεριστατωμένες έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση των υποθέσεων και την ταυτοποίηση των κατηγορουμένων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των κατηγορουμένων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα