Η «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα» έκοψε την πίτα της

29.01.2021 / 14:59
ΣΕΑΔΕ_03

Με την ευχή η «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα» να συνεχίσει το έργο της και στους τρεις νομούς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος για το πιο αξιόπιστο και υποσχόμενο επιχειρηματικό όραμα έκοψε η εκτελεστική επιτροπή την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021.

Ο πρόεδρος της ΣΕΑΔΕ και Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας  Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης τόνισε την ανάγκη να γίνονται οι συνεδριάσεις σε όλες τις περιοχές ευθύνης του Οργάνου για να συμμετέχουν κάθε φορά και περισσότεροι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και της επιχειρηματικότητας.

Στο πλαίσιο της κοπής της βασιλόπιτας η  εκτελεστική επιτροπή και ο πρόεδρος της ΣΕΑΔΕ καλωσόρισαν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τη νέα Προϊσταμένη Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού κ. Αναστασία Πυργάκη στην οποία ευχήθηκαν καλή αρχή στα νέα της καθήκοντα.

Παρόντες στη μικρή εκδήλωση ήταν επίσης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο πρόεδρος ΠΑΣΕΒΙΠΕ Πέτρος Μαντάς, ο οποίος κέρδισε και το φλουρί, ο  Διευθυντής Ερευνών ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ Βασίλης Μπουργανός, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας Νικόλαος Κοτσώνης, ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών της ΠΔΕ Δημήτρης Καραβίδας και η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού  ΠΔΕ Αναστασία Πυργάκη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα