Η Ρούλα Κολοκυθά ερμηνεύει Μάνο Χατζηδάκι για σόλο κιθάρα – ΒΙΝΤΕΟ

01.01.2021 / 16:36
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Η ρούλα Κολοκυθά ερμηνέυει Μάνο Χατζηδάκι για σόλο κιθάρα

Η πέμπτη από τις εννέα συνολικά μικρές συναυλίες, ρεσιτάλ και κοντσέρτα του Δημοτικού Ωδείου Πατρών, τα οποία είναι παραγωγή του Πολιτιστικού Οργανισμού για την ενότητα «Τέχνη στην Πόλη – Τέχνη για την πόλη»,  παρουσιάστηκε διαδικτυακά χθες, (παραμονή πρωτοχρονιάς) μέσω του καναλιού στο youtube, του Οργανισμού.

Στο σχετικό video η Ρούλα Κολοκυθά ερμηνεύει Μάνο Χατζηδάκι για σόλο κιθάρα.

Τις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσει σταδιακά η παρουσίαση των υπολοίπων συναυλιών, έτσι όπως αυτές αποτυπώθηκαν  σε αντίστοιχα video πάντα μέσα από το διαδίκτυο.

 Το Δημοτικό Ωδείο Πατρών και με αυτόν τον τρόπο στέλνει το δικό του μήνυμα , προσκαλώντας τους πολίτες κάθε ηλικίας, να «ανταμώσουν» με ξεχωριστές συνθέσεις και τραγούδια, ξένων και Ελλήνων δημιουργών, κλασσικών και μη.

Παρά την δύσκολη συγκυρία και το Δημοτικό Ωδείο Πατρών συνεχίζει να υπηρετεί τον εκπαιδευτικό και όχι μόνο, ρόλο του απέναντι την πόλη, αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο και τρόπο, γνωρίζοντας ωστόσο πως αυτά δεν μπορούν να υποκαταστήσουν το μέγιστο αποτέλεσμα που προσφέρουν η αμεσότητα και η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και παρουσία θεατών, τέτοιων δράσεων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα