Η Πολυφωνική Χορωδία της Πάτρας ετοιμάζεται για τις μέρες των Χριστουγέννων

09.12.2022 / 11:03
ka 55

  Σειρά εκδηλώσεων ετοιμάζει η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.

 Συγκεκριμένα η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ «ΗΛΙΟΔΩΡΙΑ» [Διεύθυνση: Γιάννης Παναγιωτόπουλος], πρόκειται να παρουσιάσει συναυλίες με κάλαντα του 12ημέρου, μετά από προσκλήσεις φορέων, 3-18 Δεκεμβρίου, σε διάφορα μέρη της ευρύτερης περιοχής μας, όπως Ψάρι Ηλείας, Λάππα, Κόμη Βάρδας, Νέα Μανωλάδα, Βραχναίικα και Άνω Καστρίτσι.

Το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ [ανηλίκων] θα παρουσιάσει το έργο: «Ο Άγιος Βασίλης των πάγων», της Μάρθας Βασκαντήρα, σε δραματοποίηση, διασκευή και σκηνοθεσία της Διευθύντριας του τμήματος, Αθηνάς Καλλιμάνη- Γεωργιτσοπούλου και σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ- ΟΞΥΓΟΝΟ.

 Θα μετάσχει και η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ του Οργανισμού [Διεύθυνση: Μαριαλένα Μπόκαρη]. Videoart, Γιάννης Παππάς. Θα δοθούν 3 παραστάσεις, στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συλλόγου Πατρών [Πλ. Ελευθερίας], το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα και την Κυριακή 11.30 το πρωί και 6.30 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

 Εν τω μεταξύ στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για τις δύο Χριστουγεννιάτικες συναυλίες του Οργανισμού, που θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο Royal, 21 και 23 Δεκεμβρίου, με την συνδιοργάνωση της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Στις συναυλίες θα λάβουν μέρος, 300 ερμηνευτές από τα τμήματα του Οργανισμού: ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ, Γ.Φ.Σ. «ΕΜΜΕΛΕΙΑ», ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ, ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ «ΗΛΙΟΔΩΡΙΑ» αλλά και σχήματα του ΩΔΕΙΟΥ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», που θα παρουσιάσουν μία πανδαισία Χριστουγεννιάτικης οργανικής, φωνητικής και χορωδιακής μουσικής από όλον τον κόσμο και με προσκαλεσμένες, την ΧΟΡΩΔΙΑ BEL CANTES του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας και την «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΟΡΟΥ/DANCE» της Ελένης Μπαλαφούτη. Τηλεοπτική παραγωγή: ΙΟΝΙΑΝ TV.

 Από 10 Δεκεμβρίου αρχίζει και η διάθεση των αριθμημένων προσκλήσεων [περιορισμένος αριθμός], για το κοινό, από τα γραφεία του Οργανισμού, Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610222248 και 2610279679, καθημερινά 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα.        

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα