Παρασκευή, 15.01.2021, 2:39 πμ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος συνεχίζει τις δράσεις κοινωνικής στήριξης

23.12.2020 / 16:25
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
20201223 ΜΠΟΝΑΝΟΣ

Μέσα στις ιδιαίτερες και δύσκολες συνθήκες που έχει προκαλέσει η πανδημία, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παραμένει κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και συνεχίζει τις δράσεις κοινωνικής στήριξης με τα «ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ».


Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ) θα διανείμει γεύματα τις ημέρες των εορτών σε ιδρύματα της πόλης μας που έχουν ανάγκη από τη στήριξη της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα στις 23, 24, 30 και 31 Δεκεμβρίου θα διανείμει, σε συνεργασία με τον ΣΚΕΑΝΑ, εορταστικά γεύματα στο Άσυλο Ανιάτων, την Κιβωτό της Αγάπης και στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος δήλωσε:

«Σε τέτοιες κρίσιμες και πρωτόγνωρες στιγμές που ζούμε όλοι εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, ιδιαίτερα αυτές τις εορταστικές μέρες, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας οφείλει και είναι κοντά σε όλους όσους έχουν την ανάγκη μας. Κοντά στους ανθρώπους που βλέπουν με αγωνία να κρατάει ο εφιάλτης, κοντά στους επιχειρηματίες που ανησυχούν για την επαγγελματική τους προοπτική. Κανείς δεν πρέπει να μένει πίσω, πιστεύουμε σε μια συνεκτική κοινωνία και θα το κάνουμε πράξη. Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟΛΟΓΟ