Η περιφέρεια Δ. Ελλάδας συμμετέχει σε ημερίδα για τις εξαρτήσεις

23.06.2022 / 16:27
20220623 ΜΠΟΝΑΝΟΣ

Η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με ανακοίνωση  της έκανε γνωστό πως  την Παρασκευή θα συμμετάσχει σε ημερίδα με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών.

Η ανακοίνωση της περιφέρειας αναφέρει: «Η ΑΜΚΕ «Πατραϊκός Όμιλος Πολιτιστικής, Τουριστικής, Αθλητικής, Καλλιτεχνικής, Εθνικής Παράδοσης και Εθνικής Κληρονομιάς» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Το τοπίο των εξαρτήσεων στην μετά Covid εποχή», την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, ώρες 19:00 – 21:00.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί διαδικτυακά από τα social media και το κανάλι της εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» στο YOUTUBE, ενώ το κοινό θα έχει τη δυνατότητα παρέμβασης και υποβολής ερωτήσεων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος, τονίζει:  «Η Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών αποκτά  ακόμα μεγαλύτερη σημασία φέτος, αφού η πανδημία ενέτεινε τα καθημερινά προβλήματα των ευάλωτων ειδικά ατόμων. Χρέος όλων μας, είναι  η ενημέρωση, η ενδυνάμωση και  η υποστήριξη όλων των ατόμων  ώστε να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχει επιλογή , να υιοθετήσουν μια θετική στάση ζωής και να αναπτύξουν δεξιότητες που να αντιστέκονται στη χρήση των εξαρτησιογόνων ουσιών. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στέκεται αρωγός σε κάθε δράση που έχει ως στόχο τόσο την έγκαιρη αντιμετώπιση των εξαρτητικών συμπεριφορών όσο και  την  συμβουλευτική υποστήριξη των ατόμων αυτών και των οικογενειών τους. Η πρόληψη είναι η επιλογή μας και η μετάδοση της γνώσης σε όλους τους πολίτες, ώστε να υπάρχουν αυτοδύναμοι πολίτες, απελευθερωμένοι από εξάρτηση ουσιών.»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα