Η ΠΔΕ συνδράμει τις δράσεις του Δήμου Πατρέων την τελευταία Κυριακή της αποκριάς

02.03.2022 / 17:20
20220302_ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ - ΜΠΑΣΤΑΚΕΣ (1)

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνδράμει τις καρναβαλικές δράσεις του Δήμου Πατρέων, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη και την εμπιστοσύνη της στον κορυφαίο εορταστικό και πολιτιστικό θεσμό της αποκριάς στη χώρα. Στο πλαίσιο αυτό, ενισχύει τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν την τελευταία Κυριακή (6 Μαρτίου 2022), μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η καύση βεγγαλικών στον κυματοθραύστη του μόλου Αγ. Νικολάου (ώρα 20:00).

Παράλληλα, με τη συνδρομή της Περιφέρειας οι «μπάστακες» ταξίδεψαν και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, εκτός από την Αχαΐα, σε Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σταθερός αρωγός στην ανάδειξη της καλλιτεχνικής δημιουργίας και στην προβολή του πολιτισμικού μας αποθέματος, δεν θα μπορούσε να λείπει από το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της Πάτρας, το Καρναβάλι. Έστω και αν η πανδημία επιβάλλει περιορισμούς, στο μέτρο του δυνατού ενισχύουμε τις καρναβαλικές δράσεις μεταφέροντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, αλλά και ελπίζοντας την  επόμενη χρονιά να μπορούμε να γιορτάσουμε το καρναβάλι χωρίς περιορισμούς, όπως μας αξίζει» αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα