Η ΠΔΕ φτιάχνει πάρκο και πράσινο στο Ρίο της Πάτρας, απέναντι από την Γέφυρα

14.11.2020 / 14:07
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 21

Το χώρο του πάρκινγκ στο Ρίο της Πάτρας, απέναντι από την Γέφυρα, επισκέφτηκε ο Χαράλαμπος Μπονάνος.   Ο χώρος αυτός θα μετατραπεί σε πάρκο και θα μπει πράσινο, σύμφωνα με την ανάρτηση του αντιπεριφερειάρχη:

«Βρέθηκα στο σημείο που φαντάστηκα την ανάπλαση, για την ιδέα που είχαμε μαζί με τον κ Καραισκο και την κ Μπετιχαβα , να ομορφύνουμε ένα χώρο που ήταν παρκινγκ για νταλίκες και σκουπιδότοπος απέναντι από το κόσμημα της γέφυρας.

Φανταστείτε την έκπληξη του τουρίστα που έρχεται να φωτογραφήσει το αρχιτεκτονικό αριστούργημα. Σκεφτείτε ακόμα την ταλαιπωρία του ταξιδιώτη που δεν έχει μια αξιοπρεπή στάση να σταθεί , να προφυλαχτεί. Ακόμα και την ζούγκλα της νησίδας που καθαρίσαμε

Όλα αυτά τα αλλάζουμε. Αυτή η έκταση με την βοήθεια του φίλου κ Μπεζα , σε λίγο καιρό θα είναι η περηφάνια των κατοίκων. Πράσινο,  στάσεις για να προφυλαχτεί από τα στοιχεία του καιρού, παγκάκια και με την βοήθεια των αρχιτεκτόνων της περιφέρειας μας μια μικρή ανάπλαση

Αλλάζει όψη καθημερινά η περιφερειακή μας ενότητα. Είμαστε εδώ στο γκρίζο των καιρών να δίνουμε ελπίδα. Να αποδεικνύουμε με έργα ότι έχουμε φαντασία να αλλάξουμε την ασχήμια. Η αρχή έγινε  σταδιακά θα υπάρξει η μεταμόρφωση  Υπάρχει σχέδιο , υπάρχει προοπτική υπάρχει φαντασία».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα