Η Πάτρα τιμά την 28η Οκτωβρίου και το Έπος του 40: Η μεγάλη Παρέλαση- Φώτο κ΄ Βίντεο

28.10.2021 / 11:43
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
248921303_1029319534534296_8790653709196600398_n (1)

Νεότερα

Συνεχίζεται η μεγάλη παρέλαση για την τιμή της Εθνικής αυτής ημέρας για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Η Πάτρα γεμάτη από κόσμο σε όλο το μήκος και πλάτος της, όπου πραγματοποιήται η παρέλαση στις κεντρικές οδούς της , αποπνέει υπερηφάνια και ένα χαρμόσυνο μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.Να σημειωθεί δε ,πως μετά και από μια δύσκολη περίοδο για την Χώρα ,οι παρέλαση πραγματοποιήθηκε ,με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Πρότερα

Ξεκινά σε λίγα λεπτά η μεγάλη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Νεότερα

Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Εθνικής Αντιστάσεως από εκπροσώπους των αρχών και φορέων της πόλης

Νέοτερα

Στο Μνημείο της Ελευθερίας στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση  όπου υπάρχει και τιμητική φρουρά από σημαιοφόρους των Λυκείων, Γυμνασίων και Δημοτικών Σχολείων των Πατρών.
Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, Αλέξανδρος Χάιδας

Νεότερα

Πρότερη ενημέρωση

Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα θα ξεκινήσει στις 11:00 η Ιερά Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου για το Έπος του 40 χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου 

Εκπρόσωπος της κυβέρνησης θα είναι στην Πάτρα ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης και θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την επέτειο του «ΟΧΙ». Ο κ. Τσακίρης θα παραστεί στη δοξολογία και στην παρέλαση, η οποία φέτος θα είναι περιορισμένης διάρκειας λόγω της πανδημίας, δεν θα ξεπεράσει την μία ώρα και τα τμήματα θα είναι ολιγομελή.

Σε επίπεδο Περιφέρειας, ισχυρή θα είναι η εκπροσώπηση της κυβέρνησης τόσο στο Μεσολόγγι, όσο και στον Πύργο, αφού εκεί θα βρεθούν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης αντίστοιχα.

Επίσης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης θα π

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα