Η Πάτρα γέμισε από χαρά – Κόσμος στη συναυλία των “15 50” και του Δημήτρη Σταρόβα στην πλατεία Γεωργίου (φωτό και βίντεο)

22.12.2022 / 21:21
fa 17

Το Christmas Fan Tour έκανε στάση στην καρδιά της Πάτρας και μαζί με αυτό ήρθαν στην καρδιά της πόλης για μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία καλλιτέχνες πανελλήνιου βεληνεκούς που έδωσαν μια μουσική πνοή στην πλατεία Γεωργίου.

Οι 15 50 και ο Δημήτρης Σταρόβας εμφανίστηκαν στην μουσική σκηνή που είχε στηθεί στην πλατεία Γεωργίου, ειδικά για αυτή την μεγάλη συναυλία που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας και ενθουσίασαν με τα τραγούδια τους το μουσικό κοινό.

Η πλατεία Γεωργίου γέμισε από κόσμο και το κέντρο της πόλης είχε μια γιορτινή ατμόσφαιρα και ένα χαρούμενο κλίμα σαν αυτό που ταιριάζει για τις μέρες που διανύουμε.

Ένα κλίμα που είναι ευχής έργο να εισπράξουν τα τα τοπικά καταστήματα και οι επιχειρήσεις μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, με τους πατρινούς να στηρίζουν τις επιχειρήσεις της πόλης. Γιατί τα Χριστούγεννα αξίζουν να είναι πιο όμορφα από κάθε άλλη φορά με την πόλη να γεμίζει χαρά, μουσικές, γέλιο!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα