Η «Πάτρα Ενωµένη» δίνει ραντεβού απόψε στην πλατεία

04.10.2023 / 10:08
312927053_5989123821106520_2616814745547840748_n

Απόψε (20.30) η κεντρική προεκλογική οµιλία του υποψήφιου ∆ηµάρχου, Κώστα Σβόλη Ραντεβού στην πλατεία Γεωργίου δίνει απόψε στις 20.30 η «Πάτρα Ενωµένη» στην κεντρική προεκλογική οµιλία του επικεφαλής του συνδυασµού, υποψήφιου ∆ηµάρχου Πατρέων, Κώστα Σβόλη.

 Ο κ. Σβόλης στη διάρκεια της οµιλίας του αναµένεται να παρουσιάσει τους βασικούς άξονες του προγράµµατος του συνδυασµού για την επόµενη µέρα της Πάτρας, απαντώντας παράλληλα, και στο διακύβευµα των εκλογών.

Eπίσης, ο υποψήφιος ∆ήµαρχος θα απευθύνει µαζικό κάλεσµα συµµετοχής στις κάλπες, ζητώντας τη στήριξη των Πατρινών «για να αλλάξουµε την πόλη µας, την πόλη που αγαπάµε». Η συγκέντρωση έχει προγραµµατιστεί έξω από το εκλογικό κέντρο της παράταξης, ενώ αµέσως µετά την οµιλία του κ. Σβόλη θα ακολουθήσει συναυλία από το γνωστό συγκρότηµα 15 50.

ΠΕΡΙΟ∆ΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ

Εξ άλλου, την περασµένη Κυριακή ο κ. Σβόλης µίλησε σε συγκέντρωση στο Άνω Καστρίτσι, µετά από πρωτοβουλία των υποψηφίων τοπικών συµβούλων. Ο υποψήφιος ∆ήµαρχος, µίλησε για το όραµά του για την πόλη, απευθύνοντας, ταυτόχρονα, προσκλητήριο σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικής προτίµησης και ιδεολογικής αφετηρίας να στηρίξουν την προσπάθεια για αλλαγή σελίδας στη ∆ηµοτική Αρχή. «Η «Πάτρα Ενωµένη» δεν είναι µόνον το κέντρο της πόλης. Είναι κάθε γειτονιά και κάθε συνοικία, µέχρι τα όρια του ∆ήµου. Αυτό, άλλωστε, το έχουµε επισηµάνει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν και συνεχίζουµε να το δείχνουµε και σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας», τόνισε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα