Η ώρα του Καλογρίτσα – Τη Δευτέρα στην προανακριτική για τις τηλεοπτικές άδειες

11.05.2021 / 14:23
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Untitled

Την προσεχή Δευτέρα θα καταθέσει ο Χρήστος Καλογρίτσας στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Νίκου Παππα στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, καθώς την ερχόμενη Παρασκευή 14 Μαΐου λήγει η 14ημερη καραντίνα του.

Ο δικηγόρος του εργολάβου Χρήστου Καλογρίτσα έστειλε επιστολή ότι η υγεία του πελάτη του βαίνει καλώς και ότι επιθυμεί να καταθέσει, μετά την λήξη της 14ημερης καραντίνας του, ενώ για να μην υπάρξει κενό λόγω της απουσίας του αυτή την εβδομάδα η πλειοψηφία της Επιτροπής αποφάσισε να καλέσει τον Αντώνη Λιανό, διευθυντή λογιστηρίου της λιβανέζικής εταιρείας ccc.

Διαφωνία ΣΥΡΙΖΑ
Mε την απόφαση αυτή δεν συμφώνησε ο ΣΥΡΙΖΑ που επιμένει στο να υπάρξει αναμονή για την κατάθεση του κ. Καλογρίτσα, τονίζοντας ότι οι βασικοί μάρτυρες της υπόθεσης, είναι ο Χρήστος Καλογρίτσας και ο υιος του και πως δεν υπάρχουν άλλοι βασικοί μάρτυρες.

Μάλιστα η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη κατηγορεί την πλειοψηφία ότι «Δεν καταθέτει «ο μάρτυρας του στέμματος» Καλογρίτσας, για λόγους που μόνο εσείς και ο ίδιος γνωρίζουν- και όλοι εμείς οι άλλοι και μαζί με μας το πανελλήνιο μπορούμε να φανταστούμε- και καλείτε να καταθέσουν τρίτοι, άσχετοι, μάρτυρες «εξ ακοής».

Τέλος από κοινού αποφάσισε μετά από προταση του εισηγητή της ΝΔ, Θανάση Πλεύρη να σταλεί επιστολή στην Τράπεζα της Ελλάδος, ώστε να ενημερωθεί η επιτροπή αν έχει γίνει έλεγχος νομιμότητας στο έμβασμα των 3 εκ. ευρώ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα