Μητσοτάκης στο Θησείο: Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με το μέλλον με τη βοήθεια του λαού – Βίντεο

19.05.2023 / 20:55
fa 28

Την προεκλογική εκστρατεία έκλεισε με την κεντρική του ομιλία στο Θησείο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει των εκλογών της Κυριακής ζήτησε από τους πολίτες να του δώσουν άλλη μια 4ετια.

Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους είπε: «η εντυπωσιακή αυτή συγκέντρωση θα δώσει δεύτερη εντολή στην προκοπή», και εκτίμησε ότι είναι μεγαλύτερη από του 2019. «Σας ευχαριστώ για την πίστη σας στο σήμερα και το αύριο της πατρίδας μας».

«Πριν από 4 χρόνια βάλαμε τα θεμέλια μιας νέας χώρας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «με την βοήθεια του ελληνικού λαού θα συνεχίσουμε το έργο μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με το μέλλον».

 Την τελευταία ομιλία πριν από τις εκλογές της Κυριακής πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα Παρασκευή (19/5) στο Θησείο. Είναι η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην Αθήνα και πραγματοποιείται στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης «έχοντας βρεθεί δίπλα σε κάθε πολίτη σε κάθε γωνιά της χώρας, η Νέα Δημοκρατία ολοκληρώνει την προεκλογική περίοδο με μια μεγάλη συγκέντρωση, στην οποία ο Πρωθυπουργός θα περιγράψει την Ελλάδα του 2027: μια Ελλάδα ισχυρή, σύγχρονη, εξωστρεφή και αυτοδύναμη».

Δείτε LIVE την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Θησείο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα