Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά τον Δημήτρη Χαμακιώτη

31.03.2023 / 13:11
ka 62

Πλήρης ημερών έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Χαμακιώτης, το αρχαιότερο εν ζωή μέλος της Νέας Δημοκρατίας στην επαρχία Καλαβρύτων και από τη Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση:

«Με βαθύτατη θλίψη η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά το ιστορικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρη Χαμακιώτη. Υπήρξε την μεταπολίτευση συνιδρυτής της Τοπικής Οργάνωσης Καλαβρύτων και τόσο ως Πρόεδρος της όσο και από άλλες θέσεις ευθύνης η προσφορά του ήταν πολυσήμαντη. Ο Δημήτρης Χαμακιώτης, θύμα του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, υπηρέτησε την μαρτυρική πόλη ως Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος ενώ πολύπλευρη ήταν η κοινωνική του προσφορά και η επαγγελματική του δράση.

Σεμνός, με ιδιαίτερο ήθος, αφοσιωμένος, στυλοβάτης στις νίκες και στις ήττες του κόμματος, ανιδιοτελής και εργατικός αποτελεί μέρος της ιστορίας και της ψυχής του κόμματος στην Αχαΐα. Το αποτύπωμά του είναι ανεξίτηλο. Όπως και η σκέψη του.

Κοιτούσε πάντα το μέλλον με γνώμονα τα μεγάλα ιδανικά, τις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού».

Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π., οι Τομεάρχες και οι Εθελοντές απευθύνουν στη σύζυγό του Μαρία, στα παιδιά του Κωνσταντίνα, Παναγιώτη και Θεόδωρο καθώς και στους υπόλοιπους συγγενείς τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της πολυσήμαντης προσφοράς του στην Νέα Δημοκρατία και στην Τοπική Κοινωνία των Καλαβρύτων θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης που θα πραγματοποιήσει τον Μάϊο η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας στα Καλάβρυτα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα