Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά τον Δημήτρη Μπαλασκέρη

05.07.2023 / 20:40
keri_thanatos_

Με την αναγγελία θανάτου του Δημήτρη Μπαλασκέρη, ιδρυτικού μέλους της οργάνωσης, και ιδιοκτήτη Σχολής Οδηγών, από τη ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση:

“Με βαθύτατη θλίψη η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά το ιστορικό στέλεχος του κόμματος και ιδιοκτήτη Σχολής Οδηγών Δημήτρη Μπαλασκέρη. Υπήρξε στην μεταπολίτευση από τα ιδρυτικά στελέχη της οργάνωσης στην Αχαΐα, υπηρετώντας την από διάφορες θέσεις ευθύνης. Συνιδρυτής της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης Μεταφορών και για πολλά χρόνια πρόεδρος της, ήταν πρωτοπόρος υπηρετώντας τα ιδανικά και τις αξίες μας.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, παρέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση της Σχολής Οδηγών που ίδρυσε ο πατέρας του την οποία συνεχίζουν σήμερα με λαμπρή επιτυχία, τα παιδιά του Γιάννης και Βάσια.

Έντονη ήταν και η κοινωνική του προσφορά και η δράση, μέσα από πολλούς συλλόγους της πόλης μας.

Σεμνός, με ιδιαίτερο ήθος, αφοσιωμένος, στυλοβάτης στις νίκες και στις ήττες του κόμματος, ανιδιοτελής και εργατικός αποτελεί μέρος της ιστορίας και της ψυχής του κόμματος στην Αχαΐα. Το αποτύπωμά του είναι ανεξίτηλο. Όπως και η σκέψη του.

Κοιτούσε πάντα το μέλλον με γνώμονα τα μεγάλα ιδανικά, τις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού».

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης, τα μέλη και οι Τομεάρχες, απευθύνουν στη σύζυγο του Αγγελική και τα παιδιά του Γιάννη και Βάσια, όλοι τους διακεκριμένα στελέχη της οργάνωσης στην Αχαΐα, τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα