Η νέα απάντηση της Μίνας Αρναούτη για το ποιος οδηγούσε το τζιπ του Παντελή Παντελίδη

11.12.2020 / 23:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
κο 36

Mια νέα μαρτυρία, αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος φέρεται να υποστηρίζει ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν οδηγούσε το τζιπ του στη μοιραία διαδρομή που του στέρησε τη ζωή αλλά καθόταν στη θέση του συνοδηγού επικαλείται η οικογένεια του τραγουδιστή μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Η Μίνα Αρναούτη, η οποία βρισκόταν μέσα στο τζιπ το μοιραίο βράδυ, απαντά στα δημοσιεύματα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook.

Συγκεκριμένα, η Μίνα Αρναούτη ανάρτησε στο facebook της ένα άρθρο από τα ellinikahoaxes.gr, το οποίο είχε δημοσιευτεί τον Φεβρουάριο του 2017 και υπογράμμισε δύο συγκεκριμένες προτάσεις.

«”Μάλιστα στο επίσημο έγγραφο τονίζεται ότι η συχνότητα εμφάνισης του συγκεκριμένου γενετικού τύπου είναι 1:40.348.600.000.000.000.000.000 γεγονός που δηλώνει , όπως γράφει το επίσημο έγγραφο, ότι το βιολογικό υλικό των δειγμάτων είναι πέρα από κάθε αμφιβολία του θανόντα Παντελίδη Παντελεήμονα“» και «”Δείγμα από γενετικό υλικό της Κυριάκου δεν βρέθηκε ούτε στο τιμόνι ούτε στο προσκέφαλο του οδηγού”», ήταν οι δύο προτάσεις τις οποίες επέλεξε η Μίνα Αρναούτη για να δώσει τη δική της απάντηση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα