Η Μυρτώ Πισπινή μιλά για τον χαμό του μονάκριβου γιου της

30.06.2023 / 15:18
mirto_pispini

Η Μυρτώ Πισπινή μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την τραγικό χαμό του μοναχογιού της. Ο Χρήστος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 27 ετών τον περασμένο χρόνο.

Τον έχασα με έναν πολύ τραγικό τρόπο

«Πριν από περίπου 11 μήνες έχασα το μοναχοπαίδι μου, τον γιο μου, 27 ετών. Τον Χρήστο. Τον έχασα με έναν πολύ τραγικό τρόπο που δε θα ήθελα να πω. Ακόμη μέσα μου υπάρχει η λέξη αδιανόητο. Ένας γονιός που χάνει το παιδί του», ανέφερε αρχικά η Μυρτώ Πισπινή.

 «Από τις πρώτες ώρες εγώ σαν κουτάβι ένιωθα την ανάγκη αν υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που έχουν το ίδιο βίωμα, να πάω να χωθώ. Είχα τρομερή ανάγκη να μοιραστώ από την πρώτη στιγμή. Ήμουν διατεθειμένη να μετακομίσω σε άλλη πόλη αν υπήρχε ομάδα πενθούντων γονέων…

Ακόμη αιμορραγώ

Πρέπει να ζήσω χωρίς ένα κομμάτι της ύπαρξής μου. Πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό και να το αποδεχτείς ότι αξίζει τον κόπο να ζεις. Δεν έχω χάσει κανέναν άλλον, ούτε τους γονείς μου. Και έχασα το παιδί μου, χωρίς καμία γεύση τι εστί θάνατος», είπε η ηθοποιός που γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τον ρόλο της ως «Μαριάννα» στη σειρά, «Καλημέρα Ζωή».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα