Η Μενεγάκη υπέρ του Λιάγκα: “Δεν μπορούμε να τα ακούμε αυτά”

18.03.2023 / 18:15
9946241bf6e74311b7535979db1fabe2

Η αυστηρή τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα μετά το κέρασμα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” στον Γρηγόρη Αρναούτογλου απασχόλησε και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη φάνηκε να κατανοεί τους λόγους που οδήγησαν τον Γιώργο Λιάγκα στο να ενοχληθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι η εκπομπή Mega Καλημέρα πρόσφερε μία τούρτα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η οποία έγραφε πάνω “Θέλω να κάνω πρωινό”, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Γιώργου Λιάγκα.

Αρχικά, προλογίζοντας το θέμα, η διάσημη παρουσιάστρια είπε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: “Με τον Γιώργο μιλάς; Μίλησέ μου, γιατί κάθε μέρα κάτι δίνει για να πεις “Ρε τον Γιώργο, ποιος τον θύμωσε; Κάτι θα έγινε και δεν τον έχουμε πάρει χαμπάρι””.
Αμέσως μετά, η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, τοποθετήθηκε λέγοντας: “Ε, δεν μπορούμε να τα ακούμε αυτά, ποιος θα πάει, πού θα πάει, καλά λέει και αυτός (Ο Γιώργος Λιάγκας)! “Ρε παιδιά πλάκα μου κάνετε, η εκπομπή μου είναι, το μαγαζί μου είναι” σου λέει. Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω, μου φαίνεται σαν να χάνει λίγο το χιούμορ του, μπορεί να θέλει κανείς να τον πειράξει, όπως είναι και αυτός σε πολύ κόσμο. Γιατί είναι τέτοιος και μετά γελάει μόνος του. Νομίζω όμως δεν είναι σε φάση για χιουμοράκι. Θεωρώ ότι εάν ήταν σε άλλη φάση θα απαντούσε με χιούμορ, δεν είναι στα κέφια του”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα