Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ότι απέβαλε

25.11.2020 / 16:10
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
1-67-1

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ότι είχε μια αποβολή μετά τη γέννηση του γιου της Άρτσι. Επέλεξε δε, να κάνει την ασυνήθιστη προσωπική αποκάλυψη -λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας- με άρθρο γνώμης που έχει τίτλο «Οι απώλειες που μοιραζόμαστε», το οποίο δημοσιεύθηκε στις 25 Νοεμβρίου στους The New York Times.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι και πρώην ηθοποιός περιέγραψε λεπτομερώς την εμπειρία της, γράφοντας ότι συνέβη ένα πρωί του Ιουλίου ενώ φρόντιζε τον Άρτσι.

«Ήξερα ότι την ώρα που κρατούσα σφιχτά στην αγκαλιά μου το πρώτο μου παιδί, έχανα το δεύτερο», γράφει η Μέγκαν.

«Το να χάνεις ένα παιδί σημαίνει πως κουβαλάς μια αβάσταχτη θλίψη, την οποία πολλές έχουν περάσει αλλά λίγες έχουν μιλήσει γ′ αυτήν».

«Μέσα στον πόνο για την απώλειά μας, ο σύζυγός μου και εγώ ανακαλύψαμε ότι σε μια αίθουσα με 100 γυναίκες, 10 έως 20 από αυτές, υπέφεραν από μια αποβολή. Κι όμως, παρά τη συγκλονιστική ομοιότητα αυτού του πόνου, η συζήτηση παραμένει ταμπού, γεμάτη (αδικαιολόγητη) ντροπή και διαιωνίζει έναν κύκλο μοναχικού πένθους».

Οι προσωπικές λεπτομέρειες, τις οποίες μοιράζεται στο άρθρο η Μέγκαν, έρχονται σε εντυπωσιακή αντίθεση με τη συνήθη πολιτική υψηλόβαθμων μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, που δεν αποκαλύπτουν σχεδόν τίποτα για την προσωπική τους ζωή.

Η γιαγιά του Χάρι, η βασίλισσα Ελισάβετ, δεν συζήτησε ποτέ για την ιδιωτική της ζωή σε καμία συνέντευξη από όσες έχει παραχωρήσει κατά τη διάρκεια των 68 ετών που βρίσκεται στον θρόνο.

Η Μέγκαν και ο Χάρι παραιτήθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντα και μετακόμισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες τους πρώτους μήνες του έτους. Προσπαθούν να διαμορφώσουν έναν νέο ρόλο για τους ίδιους, εκτός των αυστηρών περιορισμών που διέπουν τη ζωή στον βρετανικό βασιλικό οίκο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα