Η λύση για τους πιο καλοσχηματισμένους κοιλιακούς!

25.06.2022 / 11:30
9ec5addc67447038d196a2fc30522c2d_XL

Έτσι θα τους αποκτήσεις!

Είτε την αγαπάς είτε τη μισείς, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η άσκηση σανίδα είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να ενδυναμώσεις τη σπονδυλική σου στήλη και να αποκτήσεις πολυπόθητους κοιλιακούς.

Η προπόνηση με slider core που θα σου δείξουμε σήμερα, από τη γυμνάστρια Bridget O’Carroll, περιλαμβάνει 3 διαφορετικές παραλλαγές για άσκηση με σανίδα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις γρήγορα τον στόχο σου.Είναι μια γρήγορη και αποτελεσματική προπόνηση που δεν απαιτεί εξοπλισμό και μπορεί να γίνει από οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι.

Το πρόγραμμα γυμναστικής:

#1. Bear plank

How to: Ξεκίνα στη βασική θέση σανίδας και μετά σύρε τα πόδια σου ακριβώς κάτω από τους γοφούς σου. Αμέσως μετά πίεσε προς τα πίσω.

#2. Saw plank

How to: Μείνε σε θέση σανίδας καθώς μετακινείς ολόκληρο το σώμα σου προς τα πίσω, γλιστρώντας στα δάχτυλα των ποδιών σου. Οι ώμοι σου πρέπει να μετακινηθούν πίσω από τους καρπούς σου και μετά να τους φέρεις αργά στην ίδια θέση.

#3. Pike plank

How to: Ξεκίνα στη βασική θέση σανίδας και μετάφερε όλο το βάρος σου προς τα εμπρός στα χέρια σου. Πίεσε τους κοιλιακούς σου και σήκωσε τους γοφούς σου. Χαμήλωσε αργά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα