Η Λουξ διακρίθηκε ως βασικός προμηθευτής των μεγαλύτερων αλυσίδων σούπερ μάρκετ στα Commerce and Industry Awards 2021

10.05.2021 / 16:27
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
THE WINNERS 2021 SFRAGIDA_COMMERCE AND INDUSTRY AWARDS 2021_page-0001

Σημαντική διάκριση για την Αχαϊκή εταιρεία.

Στο πλαίσιο των Commerce and Industry Awards 2021 διακρίθηκε η Λουξ ως βασικός προμηθευτής των μεγαλύτερων αλυσίδων σούπερ μάρκετ κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαΐου από τον εκδοτικό οργανισμό New Times Publishing.

Ειδικότερα, η διάκριση της Λουξ προέκυψε με βάση τις πωλήσεις των best sellers προϊόντων, όπως αυτά αποτυπώνονται στις έρευνες αγοράς εξειδικευμένων  εταιριών. Παράλληλα, στο πλαίσιο των Commerce and Industry Awards 2021 φιλοξενήθηκε ο Αντιπρόεδρος της Λουξ, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο οποίος σχολίασε ότι η πανδημία έχει προκαλέσει ανακατατάξεις στο λιανεμπόριο καθώς οι συνήθειες των καταναλωτών αλλάζουν όσον αφορά τη συχνότητα και τον τρόπο των αγορών.

Επιπλέον, τόνισε ότι ο καταναλωτής είναι ο «βασιλιάς» των αγορών και γίνεται όλο και πιο συνειδητοποιημένος στις επιλογές του αναζητώντας στα ράφια των σούπερ μάρκετ ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο Αντιπρόεδρος της Λουξ επεσήμανε την ανάγκη βελτίωσης των σχέσεων του λιανεμπορίου και της ελληνικής βιομηχανίας αλλά και το ρόλο του κάθε εμπλεκόμενου στην εφοδιαστική αλυσίδα και κατ’ επέκταση στην εγχώρια οικονομία. 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα