Η Λαϊκή Συσπείρωση για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας – “Τα αποκαλυπτήρια του ΣΥΡΙΖΑ”

07.04.2021 / 19:38
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
φα 5

Σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση αναφέρει τα εξής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: «Σήμερα, 7 Απρίλη, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Ημέρα αγώνα των υγειονομικών και όλου του λαού, που διεκδικούν μαζικές προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, με μόνιμη και σταθερή σχέση εργασίας για τη θωράκιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και την επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας, για ν’ ανακουφιστούν τα νοσοκομεία και να προστατευθεί η υγεία του λαού.

Αυτή την ημέρα, η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Πατρέων, καταψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο την πρόταση της Δημοτικής Αρχής για επίταξη των ιδιωτικών θεραπευτηρίων και κλινικών και τάχθηκε υπέρ της συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα υγείας, πρόταση που κατέθεσε η παράταξη της Ν.Δ.

Αποκαλύπτεται έτσι περίτρανα, η στρατηγική σύμπλευσης Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, για την εμπορευματοποίηση της υγείας του λαού. Όσο για τις διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του, υπέρ του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, αποδεικνύονται κούφια λόγια, χωρίς αντίκρισμα»/.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα