ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας: Ετοιμάζει την «Προδοσία» για τη νέα θεατρική σεζόν

16.08.2022 / 15:30
200

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, όμως το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, έχει αρχίσει ήδη τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κεντρική παραγωγή της σεζόν 2022-2023 θα είναι με το εμβληματικό έργο του Χάρολντ Πίντερ «Προδοσία» που αφηγείται την ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου, την ιστορία τριών ανθρώπων που προδίδουν και προδίδονται. Ο βραβευμένος με Νόμπελ Χάρολντ Πίντερ εστιάζει στο πως ο χρόνος αλλάζει την αντίληψή μας για το παρελθόν, επιλέγοντας να αφηγηθεί την ιστορία αντίστροφα, αρχίζοντας από το τέλος της ερωτικής σχέσης και τελειώνοντας με την αρχή της. Από Σεπτέμβριο αναμένεται να «τρέξουν» περισσότερο οι διαδικασίες για να βρεθούν και οι ηθοποιοί που θα λάβουν μέρος σε αυτή τη φιλόδοξη παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ μας.

Όπως και την περασμένη σεζόν με τον «Καρυοθραύστη», έτσι και την καινούργια, το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, θα δώσει μεγάλη βαρύτητα και στην παιδική του παραγωγή, που σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα είναι ο «Μότσαρτ». Μια παράσταση μπαλέτου στην οποία θα συμμετέχουν χορευτές και η έκπληξη είναι στη συμμετοχή και δύο ηθοποιών, όχι όμως ζωντανά, αλλά μαγνητοσκοπημένα.

Και φυσικά, πολλές ακόμη εκδηλώσεις και δράσεις βρίσκονται στα σχέδια του καλλιτεχνικού διευθυντή Λουκά Θάνου και του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, με την ευχή όλων, να μπορέσουν να υλοποιηθούν και ο ερχόμενος χειμώνας, να μην είναι υγειονομικά, όπως οι προηγούμενοι με καραντίνες, λοκντάουν κτλ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα