Η Κατερίνα Καινούργιου τα «βρόντηξε» στον Ιβάν Σαββίδη

03.07.2021 / 16:26
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
a-117

Εδώ και μέρες σας έχουμε ενημερώσει για την οριστική απόφαση της Κατερίνας Καινούργιου να σπάσει το συμβόλαιό της με το OPEN, αλλά και για την οριστική συμφωνία της με τον ALPHA. Μια συμφωνία που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα. Οταν και θα επισημοποιηθεί το διαζύγιο της Κατ-Κεν με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Διαζύγιο που φαίνεται θα είναι… πολεμικό. Με την πρώτη επιθετική ενέργεια της παρουσιάστριας να γίνεται πράξη. Μόλις πριν από λίγες ώρες.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νάσος Γουμενίδης στο nassosblog.gr, «…το ρεπορτάζ καίει. Και συμβαίνει τώρα. Μετά την συγκίνηση της αυλαίας… ήρθε η ώρα της αλήθειας. Η Κατερίνα Καινούργιου πρίν από λίγο απέστειλε μέσω των δικηγόρων της εξώδική διαμαρτυρία προς τον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ.

Με αυτό το δικόγραφο, η παρουσιάστρια καταγγέλλει την παντελή απουσία της Διεύθυνσης προγράμματος από την διαδρομή και την φετινή αλλά και την περσινή σεζόν, τις πολλές προσπάθειες να έρθει σε επικοινωνία με την Μαρία Σαγανά μέσω τηλεφωνημάτων και e-mails, που έπεφταν στο κενό… αλλά κυρίως στις μεγάλες μειώσεις που “υπέστη” η παραγωγή της τόσο σε χρήματα αλλά και σε τεχνικές παροχές (μοντάζ και κάμερες).

Μάλιστα σε κάποιο σημείο γράφει η Καινούργιου:

  • Λόγω του κλίματος δυσαρέσκειας που υπήρχε, με emails ζητήθηκε ήδη από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους να γίνει συζήτηση ανανέωσης της συνεργασίας βασικών συντελεστών της εκπομπής για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο, το οποίο ουδέποτε έγινε.
  • Επιπλέον με μία σειρά από ενέργειες του σταθμού εθίγη η ηθική και επαγγελματική υπόσταση της παρουσιάστριας
  • Συγκεκριμένα: Αποστολή εξωδίκων σε τρίτους μέσω των οποίων επλήγη η επαγγελματική αξιοπιστία της παρουσιάστριας, δημιουργήθηκαν συνθήκες «αποκλεισμού» της από την αγορά και κοινοποιήθηκαν σε τρίτους εμπιστευτικά στοιχεία.

Η Κατερίνα καταγγέλλει την σύμβαση της και ζητά για μια σειρά από σοβαρούς λόγους να αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό σταθμό. Τυχαίο;».

in.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα