Η Kate Middleton θα εκδώσει βιβλίο με φωτογραφίες από το lockdown

28.03.2021 / 17:08
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
2020_03_10_09_40_17_kate-middleton2

Ηαγάπη της Kate Middleton για τη φωτογραφία είναι γνωστή. Αυτή την οδήγησε στη δημιουργία ενός project σε συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown, στο οποίο κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου υπέβαλαν τις φωτογραφίες που τράβηξαν στη διάρκεια της καραντίνας.

Οι φωτογραφίες που ξεχώρισαν στον συμβολικό αυτό διαγωνισμό συγκεντρώθηκαν σε ένα φωτογραφικό λεύκωμα, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα βρετανικά βιβλιοπωλεία και online στις 7 Μαΐου. Ο τίτλος του είναι Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020, κοστίζει £24.95 και τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα μοιραστούν ανάμεσα στην Εθνική Πινακοθήκη και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό για τη ψυχική υγεία Mind.

Η Δούκισσα του Cambridge γράφει τον πρόλογο του βιβλίου, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρει “Όταν στις επόμενες δεκαετίες θα κοιτάμε πίσω στην εποχή της πανδημίας του Covid-19, θα σκεφτόμαστε τις προκλήσεις που όλοι αντιμετωπίσαμε, τους αγαπημένους που χάσαμε, την απομόνωση από τις οικογένειες και τους φίλους μας και την πίεση που ασκήθηκε στους εργαζόμενους. Όμως θα έχουμε να σκεφτόμαστε και τα θετικά: τις απίστευτες πρωτοβουλίες καλοσύνης, τους ήρωες που αναδείχτηκαν μέσα από τα μονοπάτια της ζωής και πώς όλοι μαζί προσαρμοστήκαμε στη νέα κανονικότητα“.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα