Παρασκευή, 30.09.2022, 12:29 πμ

Η Κάρμεν Ζορντά τράβηξε τα βλέμματα στη Σαντορίνη

16.08.2022 / 19:41
jorda-her-facebook-a1920x1080

H σαγηνευτική Ισπανίδα οδηγός αγώνων πέρασε το καλοκαίρι της στην Ελλάδα και δεν το έκανε στα κρυφά.

Οι γυναίκες που έχουν καταφέρει να ενταχθούν στο δυναμικό ομάδων της Formula 1, δυστυχώς, είναι μετρημένες στα δάκτυλα. Πράγμα που το W Series προσπαθεί να αλλάξει, προσφέροντας την πλατφόρμα ώστε εκπρόσωποι του όμορφου φύλου να έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν σωστά για τα επόμενα βήματα αλλά να επιδείξουν και το ταλέντο τους.

Προτού θεσπιστεί ο θεσμός αυτός, ίσως το τελευταίο όνομα που βρέθηκε στο προσκήνιο, ήταν αυτό της Κάρμεν Ζορντά. Η 34χρονη σήμερα Ισπανίδα έφτασε σε σημείο να «χτυπάει» την πόρτα της Formula 1 – μάλιστα τη διετία 2015-2016 είχε επίσημα το ρόλο της οδηγού εξέλιξης σε Lotus F1 που στην πορεία μετονομάστηκε σε Renault F1.

Κάρμεν Ζορντά

Νωρίτερα είχε αγωνιστεί σε θεσμούς όπως το GP3 Series, τα IndyLights, το Le Mans Series, το MRF Challenge, η Ισπανική F3 και το Renault Sport Trophy. Τη διετία 2018-2019 είχε ρόλο δοκιμαστή στην ομάδα Nissan e.dams στη Formula E.

Κάρμεν Ζορντά

Όλα τα παραπάνω είναι άξια αναφοράς, σε αντίθεση με τα αποτελέσματα της Ζορντά που κακά τα ψέματα, δεν γνώρισε επιτυχία σε κανέναν από τους θεσμούς που αναφέραμε. Κι όμως ήταν πάντα στο προσκήνιο, προκαλώντας συχνά αρνητικά σχόλια επειδή είχε συνειδητά επιλέξει να επενδύσει στην… ομορφιά της.

Κάρμεν Ζορντά

Το γιατί, είναι έκδηλο στις εικόνες που σας παραθέτουμε. Άλλωστε πέραν από 6 αγώνες στο Ultimate Cup Series το 2021, δεν έχει άλλες αξιοσημείωτες εμφανίσεις πίσω από το τιμόνι. Αντίθετα, έχει πολλές μπροστά στο φωτογραφικό φακό.

Κάρμεν Ζορντά

Κάποιες εξ αυτών αφορούν στην Ελλάδα αφού ο Αύγουστος βρήκε τη Ζορντά στη Σαντορίνη. Να ποζάρει και να μοιράζεται videos με τους 657 χιλιάδες ακόλουθούς της στο Instagram, που αναδεικνύουν τόσο τη δική της ομορφιά, όσο και του νησιού των Κυκλάδων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα