Η ιστορία της Μάγκι: Ένα ατύχημα άλλαξε την ζωή της σκυλίτσας

04.07.2021 / 20:14
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
magki

Είναι κάποιες πράξεις καλοσύνης που ξεκινούν από μια ματιά και τελικά καταλήγουν στις αγνές πράξεις αγάπης. Η Μάγκι είναι ένα ημίαιμο κουτάβι που, πριν από περίπου ένα μήνα, βρέθηκε μπροστά σ’ ένα αμάξι, που την χτύπησε και ο οδηγός την παράτησε στη μέση του δρόμου.
Ωστόσο, βρέθηκαν άτομα που την μετέφεραν στο πρώτο κτηνιατρείο που βρήκαν για να της δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Το ατύχημα αυτό είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό δύο ποδιών της και μάλιστα τον κίνδυνο να τα χάσει κιόλας. Οι άνθρωποι στο κτηνιατρείο έκαναν τα αδύνατα δυνατά και τελικά κατάφεραν να της σώσουν το ένα από τα δύο τραυματισμένα πόδια, ενώ το άλλο χρειάστηκε τελικά ακρωτηριασμό.
Και κάπου εδώ η τύχη της μικρής Μάγκι επρόκειτο να αλλάξει. Μια μέρα μια κοπέλα -η μελλοντική της ιδιοκτήτρια- την αντίκρυσε τυχαία στο διαδίκτυο και πήρε την μεγάλη απόφαση να ταξιδέψει από τη Πάτρα στην Αμαλιάδα για να συναντήσει τη μικρή σκυλίτσα και να την φέρει εδώ για να ζήσουν παρέα. Έτσι και έγινε λοιπόν. Η Μάγκι βρήκε την αγκαλιά που της αρμόζει και φυσικά το νέο της σπίτι.
“Δεν μετράνε οι αριθμοί, η εμφάνιση ή ακόμα και το πόσα πόδια έχεις. Αυτό που μετράει πραγματικά είναι αυτό που κρύβεται στην καρδιά ανθρώπων και σκύλων και πιστέψτε με αυτα τα πλασματάκια μόνο αγάπη κρύβουν. Καθαρή αστείρευτη αγάπη.”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελίνα, η κοπέλα που υιοθέτησε τη Μάγκι.

Εφημερίδα – ‘Νεολόγος’

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα