Η Ιωάννα Τούνη συγκλονίζει για τον τοκετό της: “Άκουγα τους γιατρούς να φωνάζουν ”σφήνωσε το μωρό, τραβήξτε””

31.05.2023 / 8:22
touni-1-1-600x350-600x350-600x350-1

Η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στο Youtube με ένα βίντεο που της είχαν ζητήσει πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι, δηλαδή με την εμπειρία της από τον τοκετό της. Η γνωστή social media star μίλησε για τον ερχομό του τριών μηνών γιου της και περιέγραψε το πόσο δύσκολη ήταν η γέννα του μικρού.

“Αυτό που έζησα νιώθω ότι δεν ήταν φυσιολογικό. Δεν ξέρω τι κάνετε οι υπόλοιπες γυναίκες εκεί μέσα, εγώ σίγουρα δεν πέρασα καλά. Είχα και δύσκολη εγκυμοσύνη”, είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια είπε: “Μετά από 23 ώρες προσπάθειας που γεννούσα, αλλά δεν γεννούσα, προσπαθούσα, δεν πήγαινε καθόλου καλά όλο αυτό. Μου κάνανε πολλές επισκληρίδιους, γιατί υπήρχαν πάρα πολλοί πόνοι… Μετά από 23 ώρες που προσπάθησα πάρα πολύ, γιατί ήθελα να γεννηθεί φυσιολογικά το μωράκι, ανέβασα πολύ πυρετό ο οποίος δεν έπεφτε με αντιπυρετικά κτλ. Σε κάποια φάση, μου λέει η γιατρός ότι άρχισαν οι παλμοί του μωρού να είναι λίγο ανησυχητικοί και πρέπει να μπούμε για καισαρική γιατί το μωρό δεν κατεβαίνει με τίποτα. Κάποια στιγμή άκουγα τους γιατρούς να φωνάζουν, “σφήνωσε το μωρό, 1,2,3 τραβήξτε”. Τραβούσαν, δεν έβγαιναν το μωρό… “ανοίξτε κι άλλο, κόψτε”. Είχα φρικάρει, κρατούσα σφιχτά το χέρι του Δημήτρη ο οποίος φρίκαρε επίσης. Σηκώθηκε πάνω και άρχισε να κάνει πέρα δώθε. Ήταν σουρεάλ”.

“Το “1,2,3 τραβήξτε” με έχει στοιχειώσει, αυτό σημαίνει ότι τραβάνε δεξιά και αριστερά τα όργανα για να τραβήξει κάποιος άλλος το μωρό. Το μωρό είχε κάπως σφηνώσει, κι ενώ είχαν φρικάρει οι γιατροί γιατί τους άκουγα, ανοίγουν την πόρτα του χειρουργείου που κανονικά δε γίνεται και φωνάζουν “βοήθεια, ας έρθει κάποιος να βοηθήσει να τραβήξει”. Μπαίνει ένας νοσοκόμος χωρίς γάντια, χωρίς σκουφάκι, τίποτα για να βοηθήσει να τραβήξουν τα όργανα.Όλα καλά εν τέλει. Βγήκε το μωρό, εγώ λιποθύμησα μετά από λίγο. Θα ήθελα πάρα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά αλλά δεν τα κατάφερα” συμπλήρωσε η Ιωάννα Τούνη.

“Τις πρώτες ημέρες είχα πάθει αφυδάτωση από το κλάμα. Έκλαιγα και μόνο από την κούραση. Είναι όλα πολύ πρωτόγνωρα, είναι οι ορμόνες έξαλλες, το μωρό ακόμη πιο έξαλλο κι εσύ δεν ξέρεις τι να το κάνεις”, περιέγραψε σε άλλο σημείο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα