Η Ιωάννα Μαλέσκου «έσφαξε με το γάντι» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

30.12.2020 / 23:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ko 9

Αν και αντίπαλοι, φαίνεται όμως πως δεν τα προσπερνά και όταν της δίνεται η κατάλληλη ευκαιρία φροντίζει να τους «σφάζει με το γάντι».

Κάτι ανάλογο συνέβη και στην περίπτωση του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Το πρωί της Τετάρτης, ο συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή «Love it», Παναγιώτης Χατζηδάκης ανέφερε: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το έχει πει πάρα πολύ ωραία, στη μία πλευρά της μύτης του Χατζηδάκη κατοικεί ένα μικρό πλασματάκι που αναρωτιέται αν υπάρχει ζωή μετά τη μύτη».

Η Ιωάννα Μαλέσκου άρπαξε την ευκαιρία και «έσφαξε με το γάντι» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο λέγοντας: «Ο Ουγγαρέζος μπορεί να πει και άλλα πράγματα, τα οποία δεν είναι απαραίτητο να ισχύουν».

Τι είχε πει όμως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την Ιωάννα Μαλέσκου και όπως φαίνεται η παρουσιάστρια δεν το ξέχασε;

Ο παρουσιαστής, στον «αέρα» του «Πρωινού» πριν από μερικές μέρες είχε σχολιάσει τις νέες παρουσιάστριες της τηλεόρασης λέγοντας: «Θεωρώ αυτή που δεν φιλτράρει τη συμπεριφορά της, η πιο πηγαία και ειλικρινής είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν την νοιάζει, είναι ο εαυτός της. Θεωρώ ότι η Ιωάννα Μαλέσκου βάζει μια στολή πριν βγει στο πλατό, είναι άλλος άνθρωπος εκτός και η Δανάη Μπάρκα το ίδιο».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα