Η γυναίκα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σύλληψη Λιγνάδη: «Όφειλα να το κάνω, για να έχω καθαρή τη συνείδησή μου»

22.02.2021 / 21:51
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
μα 20


 Ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται στα χέρια των Αρχών με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή και αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, βρέθηκε στα χέρια των Αρχών μετά από κατάθεση που έδωσε μια γυναίκα η οποία φέρεται να ανήκει στον στενό του οικογενειακό κύκλο τα τελευταία 19 χρόνια και να ήταν αυτή η κατάθεση που «έδεσε» την υπόθεση.

Η γυναίκα αυτή, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και να τόνισε πως: «Κατέθεσα την Παρασκευή γιατί είμαι μητέρα. Γέννησα πρόσφατα, αγαπάω τα παιδιά, τα λατρεύω τα παιδιά. Όφειλα να το κάνω, για να έχω καθαρή τη συνείδησή μου μέχρι το τέλος της ζωής μου».

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή, η γυναίκα αυτή φέρεται να κατέθεσε πως σε παλιότερες διακοπές σε νησί του Αιγαίου που είχε πάει με τον Δημήτρη Λιγνάδη, μαζί τους ήταν και ένας νεαρός. Τότε είδε από απόσταση τον ηθοποιό να διαπληκτίζεται έντονα με τον νεαρό ο οποίος λίγη ώρα αργότερα την πλησίασε και της είπε πως η ηλικία του είναι 15-16 ετών και όχι 18-19 όπως της είχε πει ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα