Η Γεωργία Ντάτσικα στον Αλισσό – Παρούσα και στα Διγελιώτικα

13.07.2023 / 11:45
Datsika Digeliotika 2

Με παλιούς φίλους και γνωστούς είχε την ευκαιρία να συναντηθεί η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Γεωργία Ντάτσικα, στο περιθώριο της πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων «Πείρος».

Στο ξέφρενο παραδοσιακό γλέντι, που στήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αλισσού με το συγκρότημα «Χοροσταλίτες», συμμετείχαν εκατοντάδες συμπολίτες, με αρκετούς από τους οποίους η Γεωργία Ντάτσικα διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν ήταν ότι πολλοί έσπευσαν να της ευχηθούν «καλή επιτυχία» στις περιφερειακές εκλογές, δηλώνοντας την υποστήριξη τους στο πρόσωπο της.

Παρούσα και στα Διγελιώτικα

Εξάλλου, στο πλαίσιο των περιοδειών της, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Γεωργία Ντάτσικα παραβρέθηκε στα Διγελιώτικα, στην τελετή λήξης των χορευτικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής «Άγιος Ανδρέας».

Αναφερόμενη στην εκεί παρουσία της, η Γεωργία Ντάτσικα δήλωσε: «Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Διγελιώτικων “Άγιο Ανδρέα” για την ιδιαίτερα τιμητική για μένα πρόσκληση του να παραστώ σε μια ξεχωριστή, μουσική, βραδιά. Εκδηλώσεις όπως αυτή συμβάλλουν στην αναζωογόνηση της υπαίθρου, ενισχύοντας παράλληλα τους δεσμούς της φιλίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα