Η Gabriela Hearst νέα επικεφαλής δημιουργικού στον Chloé

10.12.2020 / 18:52
w10-18405621695876

Η νέα επικεφαλής δημιουργικού του οίκου Chloé είναι η Gabriela Hearst (Γκαμπριέλα Χερστ) σχεδιάστρια με έδρα τη Νέα Υόρκη, γνωστή για τις κομψές και οικολογικές συλλογές της.

Η Gabriela Hearst διαδέχεται τη Natacha Ramsay-Levi (Νατάσα Ράμσεϊ Λεβί), η έξοδος της οποίας από τον γαλλικό οίκο πολυτελών ενδυμάτων και αξεσουάρ ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Η Hearst θα παρουσιάσει την πρώτη της συλλογή τον Μάρτιο και θα παραμείνει διευθύντρια δημιουργικού του ομώνυμου brand της.

Η επιτυχία της με τις τσάντες και συγκεκριμένα το στυλ της “Nina” ήρθε σε μια εποχή κατά την οποία εμφανίστηκαν περιορισμένα καινούρια σχέδια – την έκανε κορυφαία υποψήφια για τον Chloé, ο οποίος ανάπτυξε σημαντική δραστηριότητα στα αξεσουάρ υπό την καθοδήγηση της πρώην επικεφαλής σχεδιάστριας, Κλερ Γουέιτ Κέλερ.

Η σχεδιάστρια θα φέρει επίσης την πρακτική της αειφορίας στον Chloé, καθώς οι καταναλωτές μόδας επιδιώκουν ολοένα και περισσότερο να αγοράζουν βιώσιμα σχέδια και θέλουν να γνωρίζουν το οικολογικό αποτύπωμα που αφήνουν οι αγοραστικές τους συνήθειες, αναφέρουν ενημερωτικά site μόδας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα