Παρασκευή, 22.07.2022, 7:23 πμ

Η «φτηνή Μύκονος» βρίσκεται στην Πελοπόννησο και είναι υπέροχη (φωτό και βίντεο)

31.05.2022 / 22:52
ka 47

Bρισκόμαστε… λίγες ώρες πριν από την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και το κύμα ακρίβειας, περιορίζει… τις επιλογές μας για διακοπές.

Αναζητώντας τον ιδανικό προορισμό για τις διακοπές, σας παρουσιάζουμε μία επιλογή στην οποία μπορείτε να πάτε οδικώς και να αποφύγετε την ταλαιπωρία του πλοίου.

Συγκεκριμένα, σας προτείνουμε την Κουρούτα, η οποία βρίσκεται μόλις τρεις ώρες και κάτι από το κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή παραθεριστικά κέντρα της Πελοποννήσου, γνωστό για την τεράστια παραλία της με την ψιλή άμμο, τα καθαρά νερά και τις άφθονες επιλογές στη διασκέδαση.

Επάξια η Κουρούτα έχει τον τίτλο «Μύκονος της Πελοποννήσου» και ο βασικός λόγος είναι η νυχτερινή της ζωή και τα πολυάριθμα beach bar και κέντρα διασκέδασης, που ήδη από το Μάιο γεμίζουν με κόσμο και συχνά φιλοξενούν διάσημους καλλιτέχνες.

Η βασική όμως διαφορά είναι οι τιμές στις επιχειρήσεις της Κουρούτας, καθώς δεν υπάρχει χρέωση στις ξαπλώστρες και οι τιμές στα κοντινά ταβερνάκια είναι παρεμφερείς με εκείνες στις παραλιακές τοποθεσίες της Αττικής.

Όσο για τη διαμονή, η ποικιλία είναι μεγάλη: φυσικά, υπάρχουν και πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην ευρύτερη περιοχή, ωστόσο υπάρχουν και περιποιημένα ενοικιαζόμενα δωμάτια δίπλα στη θάλασσα, σε πολύ λογικές τιμές, ενώ έχετε και την επιλογή του κάμπινγκ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα