Η φοιτήτρια της Ιατρικής που είχε έρθει Πάτρα για καρναβάλι και επέστρεψε με το μοιραίο τρένο

03.03.2023 / 21:38
fa 1

Η οικογένεια της Κλαούντια Λάτα βιώνει ώρες αγωνίας, καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να την εντοπίσει. Η νεαρή φοιτήτρια επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη μετά από ένα τριήμερο στην Πάτρα και ανυπομονούσε να γυρίσει στη σχολή της. Φοιτούσε στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ.

Η οικογένειά της έδωσε δείγμα DNA και περιμένουν να μάθουν τα αποτελέσματα. Συγκλονίζει ο πατέρας της: «Είναι φοιτήτρια. Σπουδάζει ιατρική. Δώσαμε DNA και μας είπαν να πάτε σπίτι και θα σας πάρουμε τηλέφωνο. Έτσι μας είπαν. Δεν μπορείτε να κάτσετε εδώ πέρα. Έτσι ακριβώς.

Καθίσαμε μέχρι τώρα και τώρα ήρθαμε σπίτι. Από τους τραυματίες μας είπαν ότι δεν υπάρχει με αυτό το όνομα. Σε όλα τα νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα. Εμάς μας πήρε το κορίτσι από την Πάτρα και μας είπε έτσι κι έτσι. Σηκωθείτε γρήγορα να πάτε στο νοσοκομείο. Η αδελφή της, η κόρη μου η άλλη», είπε ο πατέρας της.

«Είχε πάει στην Πάτρα. Αύριο έμπαινε στη σχολή. Δεν σταμάτησε εδώ. Λέει θα πάω κατευθείαν. Να ξεκουραστώ σήμερα για να πάω αύριο μέσα στη σχολή. Τι να πω… Δεν έχω άλλο κουράγιο».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα