Η «ευαίσθητη» Μέγκαν Μαρκλ «μπορεί να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ»

31.03.2021 / 23:48
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
τα 37

Η Μέγκαλ Μαρκλ έχει αρκετές πιθανότητες να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ λέει μεταξύ άλλων ο νέος βιογράφος της.

Όπως αναφέρει ο Τομ Μπόουερ η Μέγκαν Μαρκλ έχει «καλές πιθανότητες» να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ αλλά θα πρέπει να «αγωνιστεί» σκληρά λόγω της «ευαισθησίας» της.

«Η προοπτική του να είναι υποψήφια η Μέγκαν για πρόεδρος της Αμερικής είναι κάτι πολύ πιθανό», δήλωσε ο βιογράφος που συμφωνα με πληροφορίες έχει υπογράψει με μεγάλο ποσό για να γράφει την αυτοβιογραφία της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι.

«Πραγματικά πιστεύω ότι η Μέγκαν βλέπει τον εαυτό της να πηγαίνει προς τα κει», αποκάλυψε ο νέος βιογράφος στην αμερικανική Sun και τόνισε πως «ότι έχει καλές πιθανότητες να μπει στον Λευκό Οίκο», επέμεινε.

Μάλιστα, όπως είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου η 39χρονη δούκισσα του Σάσσεξ, «ίσως μία μέρα επισκεφθεί τη Βρετανία και πιει τσάι με τη Βασίλισσα Ελισάβετ ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών».

Πάντως ο Τομ Μπόρουερ θεωρεί πως σε αυτή την περίπτωση που η Μέγκαν ασχοληθεί με την πολιτική θα αντιμετώπιζε τεράστιο πρόβλημα λόγω της «ευαισθησίας» της καθώς όπως δήλωσε:«Οι πολιτικοί είναι τα δημόσια πρόσωπα που πιθανώς δέχονται και τη μεγαλύτερη κριτική».

Μάλιστα δεν δίστασε να πει πως «η ζωή της στη βασιλική οικογένεια την έχει κάνει αυτοκτονική» και πως πρέπει «να μάθει να αντέχει στην πίεση».

Τέλος αποκάλυψε πως η μετακόμιση του γαλαζοαίματου ζευγαριού στις ΗΠΑ και η αποχώρηση από το Παλάτι βοηθά τη Μέγκαν να εισέλθει πιο εύκολα στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ και να προσπαθήσει να θέσει υποψηφιότητας για πρόεδρος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα